top of page

Sun, 11 Feb

|

Atelier Amare

Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass

Registratie is gesloten
Bekijk andere events
 Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass
 Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass

Tijd & Locatie

11 Feb 2024, 10:30 – 12:30

Atelier Amare, Drift 3, 3512 BP Utrecht, Netherlands

Over de Masterclass

Na ons allereerste succesvolle Masterclass afgelopen november en naar aanleiding van vele verzoeken hebben we besloten om weer een masterclass te organiseren. Op zondag 11 februari hosten wij weer een exclusieve Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass op een prachtige locatie in het hart van Utrecht. In een ontspannen setting en voorzien van heerlijke, healthy snacks leer je hoe je jouw huid thuis op een natuurlijke manier een natural glow geeft.

Moonie by Mila beauty tools

Ontdek hoe je met de handige en luxueuze Facial Gua Sha en cupping massagetechnieken jouw huid op een natuurlijke manier laat stralen. Met de Moonie beauty tools geef je jezelf thuis een anti-aging massage die voor zichtbare huidverbetering kan zorgen. Denk aan het liften van de gezichtsspieren, het verstevigen van de contouren, het verzachten van fijne lijntjes en het natuurlijk plumpen van de lippen.

Comme Ça Skincare producten

Maak kennis met de volledig natuurlijke en vegan huidverzorgingsproducten van Comme Ça Skincare. Ervaar hoe de luxe skincare producten, vol met actieve ingrediënten, jouw huid diep en rijkelijk voeden, hydrateren en beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

Exclusief, intiem gezelschap

Tijdens en na de masterclass is er voldoende ruimte om al jouw vragen aan Mila en Charlotte te stellen. Daarnaast kunnen de producten worden gekocht voor aantrekkelijke tarieven. Om iedereen persoonlijke aandacht te geven, is er plek voor maximaal 11 personen. Wacht dus niet te lang en bestel snel je ticket*!

*Kosteloze annulering is mogelijk tot 7 dagen voor de masterclass.

Tickets

  • Ticket

    €59.95
    Sold Out

This event is sold out

Deel dit event

bottom of page