top of page
La Creme Cleanser en Mushrooms.jpg

Gua Sha &
Cupp
ing  
with
Natural Skincare
Masterclass

door Moonie by Mila en Comme Ça Skincare

Mila van Moonie by Mila &
Charlotte van Comme Ça Skincare

Mila van Moonie by Mila en Charlotte van Comme Ça Skincare hebben beiden een eindeloze passie voor natuurlijke huidverzorging. Samen geven de founders van de twee beauty brands een exclusieve masterclass om jou te laten ervaren hoe je met natuurlijke huidverzorgingsproducten en handige anti-aging massagetechnieken jouw huid kunt laten stralen.

WAT GAAN WE DOEN?

Op zondag 11 februari hosten wij de exclusieve Gua Sha & Cupping with Natural Skincare Masterclass op een prachtige locatie in het hart van Utrecht. In een ontspannen setting en voorzien van heerlijke, healthy snacks leer je hoe je jouw huid thuis op een natuurlijke manier een natural glow geeft.

Moonie by Mila beauty tools

Ontdek hoe je met de handige en luxueuze Facial Gua Sha en cupping massagetechnieken jouw huid op een natuurlijke manier laat stralen. Met de Moonie beauty tools geef je jezelf thuis een anti-aging massage die voor zichtbare huidverbetering kan zorgen. Denk aan het liften van de gezichtsspieren, het verstevigen van de contouren, het verzachten van fijne lijntjes en het natuurlijk plumpen van de lippen.

Comme Ça Skincare producten

Maak kennis met de volledig natuurlijke en vegan huidverzorgingsproducten van Comme Ça Skincare. Ervaar hoe de luxe skincare producten, vol met actieve ingrediënten, jouw huid diep en rijkelijk voeden, hydrateren en beschermen tegen vroegtijdige veroudering.

Exclusief, intiem gezelschap

Alle beauty tools en skincare producten worden door ons verzorgd. Tijdens en na de masterclass is er voldoende ruimte om al jouw vragen aan Mila en Charlotte te stellen. Daarnaast kunnen de producten worden gekocht tegen korting. Om iedereen persoonlijke aandacht te geven, is er plek voor maximaal 11 personen. Wacht dus niet te lang en bestel snel je ticket!

Wie zijn wij?

045A9997.jpg
 “Mila wil met haar Moonie beauty tools zoveel mogelijk vrouwen op een natuurlijke manier laten stralen. Als schoonheidsspecialiste kent zij de kracht van gezichtsmassages. Dit bracht haar bij Facial Gua Sha, de subtiele variant van de eeuwenoude schraaptechniek die haar Indische grootouders gebruikten.”

Wat brengt deze Masterclass jou?

Prijs

De prijs voor de masterclass is €59,95 euro p.p.

Datum & Tijd

De masterclass wordt gegeven op zondag 11 februari van 10.30u tot 12.30u

Locatie

De masterclass wordt gegeven in hartje Utrecht in het prachtige Atelier Amare

Hapjes en drankjes

Er worden gezonde hapjes en drankjes verzorgd

Bestel hier je ticket

No events at the moment

Wil je graag bij onze volgende masterclass zijn? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden.

Bedankt voor je aanmelding!

bottom of page